ÄNTLIGEN!!!

resan till London är bokad!!!! den 16/6 drar jag, kan det inte bli sommar snart?! :D

kramar
Frankie


pluggdag

tisdag idag. ska snart börja skriva mer på mitt projektarbete, men nu ska jag snart se klart ett avsnitt innan. tack till att er som läser min blogg! ska försöka uppdatera er lite oftare så ni får något att läsa :)
kram
Frankie

mamsen räddar <3

ringde nyss mamma och pratade av mig. Måndagar are killing me! Tur att vädret var så vackert och att jag fick träffa mina homiesar i skolan igen. Måndagsträningar är de värsta så jag slet mig igenom den och ringde mamma sen. Grät en skvätt, skrattade en del och argumenterande. Precis som det ska vara. 3 veckor tills jag får träffa dem igen. Längtar,
Planer inför våren börjas planeras nu och jag kan inte vara mer excited! Räknade ut under dagens ryskalektion att jag har exakt 106 dagar kvar till studenten, varav endas 60 (!!!) skoldagar. Yey. Lite panik har jag dock. Vad som händer sedan. Men det är ett annat kapitel ;)
Imorgon ska jag kämpa på med mitt projektarbete. Ska sikta på minst 15 sidor .
Hörshej!
kram
Frankie

Det handlar inte om din första, utan om din sista

Mitt allra sista sportlov någonsin lider mot sitt slut. Börjar skolan igen denna vecka och sen är det bara några 100 dagar kvar tills STUDENTEN. jag längtar något så sjukt! Det är så mycket som händer i juni så det är helt sjukt. På tal om det så ska jag nog söka jobb i sommar, helst i stockholm men det visar sig väl vart det blir sen. Allt annat är oklart, men jag har lite på G så i slutet av maj så lär jag väl berätta hur det blir!
Nu ska jag ta och sova, sedan tar vi nya krafter inför slutspurten. WOOP WOOP!
kram
Frankie

Lördag

vinst i dagens match med 3-2, inte en okej match från min sida men det var kul att vi kunde ta igen det sista setet. har haft ett helt okej lov hittills, skulle behöva ta igen lite skolarbete men jag är så trött så jag tror att jag börjar med det nästa vecka :) ska. se lite Beck nu sen får jag besök. mysigt!
ha en bra lördag allihopa :)
kram

Lillördag

Idag har vi badat (rutschande i kanor och annat skojsigt), shoppat lite (tack mamsen!!!) och kollat på bio. Vi såg Ego vilket var en helt okej film faktiskt. 3/5 toasters.
Bloggar mer imorgon för nu ska vi hoppa av bussen och jag ska väcka Linnea. :)
Puss och kram

mitt allra sista sportlov, någonsin

jahapp, halva lovet har gått.. ska väl summera det så tydligt och kort jag kan för er :) fredag: storstädade efter skolan innan min farmor, Aje och min kusin linnea kom till Linde och vi pratade och myste i princip hela kvällen med undantag från då jag tränade. lördag: match mot HH, vinst med 3-2, GÖTT! åkte sedan med hem till mehedeby och överraskade släkten på mammas 50årsfest. stackaren började gråta och även jag föll någon tår. längesen vi hade setts och det märktes. älskade mamma. Var på fest en sväng hos sebbe också, mysigt värre. söndag: bakade scones åt familjen och slappade med mor och far hela dagen. på kvällen kom några av grabbarna och såg på film. Ibland mår man bra. måndag: linnea och jag åkte hem till Linde igen. på kvällen får jag tidens jobbigaste fråga av en elvaåring "vad är en milf?" så fick jobba lite på min pedagogiska sida. Haha! tisdag: linnea och jag åkte till Örebro och shoppade. slapp betala både dit och hemfärd. NICE. Köpte mkt grejer faktiskt runt 500kr. bra jobbat Frankie! en kavaj, en tröja, mascara, parfym, läppbalsam, en top och ett pannband fick följa med hem. (just loving min nya kavaj!) myste till det under kvällen med morötter och dipp. gott. Under dessa dagar förutom helgen så har jag tränat på som vanligt vilket har gott bra. jag känner att det börjar gå sakta men säkert framåt. Mycket givande alltså!

Humor


det bara e så

du gjorde min dag/kväll/natt sötis <3


Dubbelvinst!

Spelade match igår, eller ja spelade är väl inte rätt ord men jag hoppade in och fick serva och vara litei framlinjen. helt okej men intemitt bästa kanske :) vinst med 3-0 och sen en grymt jobbig resa hem.
Idag åh andra sidan var awesome. Spelade hemmamatch mot Vansbro (tanter på 30+) som dessutom inte har förlorat så många matcher iår, och vann med 3-1, woop woop! Matchens lirare vart ag med, och det är ju alltid kul :)
Har en liten svacka just nu livet som jag försöker ta mig ur. Så jag ber om ursäkt i förväg ifall någon blivit ledsen på mig, men just nu vill jag fokusera lite på mig. Har underbara vänner som hjälper mig vilket jag är glad över.
Ha en mysig fortsatt söndag. Imorgon börjar verkligheten igen!
puss och kram

VINST!

Jaaaaaaaarrååå! tredje 3-0 vinsten av tre matcher nu.. denna gång borta mot Ljungby. Har ca en timme och fyrtiofem minuter kvar hem, seeegt. men sjukt gött med en vinst. Nu siktar vi mot guldet tjejer!!

ska göra en kladdis när jag kommer hem och se cm med en homie. myyys!

Du är bäst nu, men du var bättre förr

Less. varför förstorar alltid tjejer upp saker? Det finns ingenting som säger att vänner inte kan förlåtas. Det känns som om så fort man delar sin åsikt så får man en jävla massa skit tillbaka (ursäkta språket men börjar få nog nu). Jag säger ifrån och genast så går folk på om att jag är lat eller bortskämd. Jag menar, seriöst? Jag orkar inte med att folk kör med mig, inte om jag ska hjälpa er. Jag gör det gärna, men att be snällt är inte så svårt. Nu vill du inte ens prata med mig för att jag lämnade mobilen åt sidan medan jag skyndade mig för att göra DIG en tjänst. Damn it, skärp er. Snart så slutar jag helt.
//Lessbrudcheckarut

bla bla bla

Jag har insett att min senaste kyss: var på fyllan
Jag lyssnar på: bra musik
Jag pratar: med mörk röst
Jag tycker om: att skratta
Jag avskyr när folk: ljuger
Kärlek är: inget för mig just nu
När jag borstar tänderna: känner jag mig nöjd med mig själv
Det sexigaste yrket är: snickare, brandmän
Jag är rädd för: höjder och ormar, spindlar
Den värsta känslan är: när man gjort någon besviken
Den bästa känslan är: när allt i livet flyter på
Sist jag grät vari förrgår av lycka
När jag vaknar på morgonen: tänker jag: "vart fan är snoozeknappen?!"
Innan jag går och lägger mig: laddar jag mobilen
Just nu tänker jag på att: gå till arenan
I morgon kommer jag: att plugga
Jag vill verkligen: flytta utomlands, ta studenten

jag och min volleyboll

volleybollen och jag

Volleyboll: 

Position: center/spiker

Längd: 1.84 m

Räckhöjd anfall: 2.98 m

Moderklubb: VBK Tierp

Landskamper: 9 tror jag

Spelat antal år: 4 men har tränat 6

Främsta merit: J-NM Guld 2009, J-NM Brons 2010, SM Guld 2012

Mål med sporten: ta mig utomlands. Bli så bra jag kan bli. 

 

Om spelet:

Vad du brukar äta före träning: en maträtt med mycket kolhydrater

Vad du brukar äta före match: samma som above

Ett sätt för dig att tagga till: Lyssna på musik och gå in i den roll som jag ska ha i matchen. 

Hur du värmer upp bäst: Mycket rörelser och mjukning.

Sämsta sättet för dig att värma upp: att endast jogga

Roligaste du har varit med om: Vunnit SM guld!

 

Såhär mycket bryr jag mig:

Om att peppa mina lagkamrater: Mycket, därför att det får mig själv att bli peppad.

Om att vinna: Det viktigaste är att vinna, sen att ha kul är en bonus ;)

Om sömn före match: Helt okej, att sova lagom är bäst, annars går jag runt och är seg fram tills match vilket inte är så bra.

 

Någonsin fått ett/en:

gult kort: ja

rött kort: nej

utbrott: ja

anfall (hjärta, lungor): Ja typ lungorna på våren 2010. (astma)

 

Någonsin blivit:

ledsen över en vinst: nej, men om jag var dålig är jag inte överlycklig heller.

ilsken över förlust: ja när man inte försökt göra sitt bästa

arg på en lagkamrat för den gjort nått fel och sagt det till henne/honom: ja fast nej

glad för att du har förlorat: aldrig glad, men om motståndarna gjorde sitt och vi vårat men det ändå inte räckte är jag tillfreds

Sista två frågorna:

Är du en dålig förlorare?: det beror helt på hur matchen gick

Tycker du att du är bäst i ditt lag?: nej


Derbydags!

Efter all stress denna vecka så äre dags för lite s.k "avkoppling". Idag är det derby mot Örebro. TAGGA TAGGA!  Vi möts klockan 19 i Idrottshuset i Örebro ikväll, så se till att befinna er där och heja fram Lindevolley till den 8/12 segrar emot Ööööööörebro! 
C u 2night
Kram 
Frankie 
 

chillsöndag deluxe

Igår var alla ute och festade, umgicks och söp skallen av sig. Några fyllesamtal rullade också in vilket alltid är kul. Haha! Så idag ligger väl de allra flesta hemma och spyr, eller så har de dragit iväg på någon riktigt rolig familj- eller kompisaktivitet. Så avis!!
Själv så låg man hemma igår kväll och bara slappade. Orkade inte ens göra kvällsmål. Ont i axeln igen har jag också, suger! 
Och även denna dag tillbringar jag till att slappa och äta gott. Ska göra mat lite senare, riktig festmåltid! haha. Ska göra mig och mitt besök en kladdis också, längesen jag gjorde en därför att vi inte har haft en ordentlig ugn, men nu så. Ska ha criminal minds marathon idag sen är de möte med laget klockan 18. 
Ha en bra söndag ni allihopa!
Puss och kram
Frankie
 
Vi firade ju att vi fått våra vackra studentmössor i fredags med lite subway, det var gött! haha 

U21 SM Kval 2013

Igår spelade vi smkval i Degerfors. Helt okej roligt. Vi förlorade alla matcher tyvärr. Men detta är ju vårat unga division ett-lag och jag tycker att vi gjorde bra matcher, förutom mot Örebro dårå. Men det är okej :) 
Jag vart dock MVP två matcher av fyra, vilket var extremt kul! Aldrig blivit det två gånger på en turnering förut. 
 
 
- Frankie

min fredag i bilder!

Studiebidrag och studentmössor, booooya!

RSS 2.0