Gott nytt år från mig till er!

myser i Gävle. nykter nyår vart det iallafall. tar igen den i vår/sommar. hihi
puss
Frankie



God Jul



God jul på er alla ifrån mig! ny klänning (klänning i huvudtaget) och allt. bloggar kanske mer ikväll.
ha en underbar julafton!
kram
Frankie

Äntligen hemma!

Hemma i Mehedeby nu. Jätteskönt. Har bara umgåtts lite med en kompis idag och snart dyker väl några upp också. Ska se om ryggen pallar med ett volleybollpass i hallen, kan liksom inte låta bli hehe ;)
Ha en mysig tisdag. Jag bloggar väl en sväng imorgon.
Kram
Frankie

Måndag 17.12.12

Har fortfarande ryggskott så tur att jag bara hade en lektion idag så jag kunde gå hem och lägga mig igen. Ligger med tända ljus och religionsboken i handen. Prov imorgon innan hemfärd till Uppland. Ska bli så skönt med tolv dagars ledighet! Ikväll ska jag mysa med Hoiken och Emelie hemma hos E. Myyyysigt! Och imorgon ska jag träffa Elle så fort jag landar hemma i Mehedeby. Hon är en riktig pärla hon! så vi får se vad vi hittar på :) Nu ska jag plugga. Hörs kanske av mer senare! Puss och kram Frankiea

En "true" bloggare

Haha det går inte så bra för mig med denna blogg. Ni får komma med förslag helt enkelt. Ser på lite film nu och vilar min stackars rygg och axeln. Denna helg har bestått lite av allt möjligt. Körde judo i fredags på morgonträningen vilket troligen var det som gav mig ryggskott som påverkade mig under helgens matcher. På fredagskvällen gick vi hem till Brittney och körde julklapsslekar. Fick med mig en julstrumpa, vinflaska, tre skumtomtar och ett ljus hem. Nice! Vi rundade väl av runt tiotiden ungefär. Igår så hade vi match hemma mot RIG, vinst med 3-0, woop woop! fick även hoppa in två set vilket var jättekul. Dock inga poäng denna gång! Efter det vankades det julfest också med klubben. Fick en härlig kaka av Kal och Peter och åt god julmat. Gav även några ur ledarstaben presenter as well. Resten av kvällen vart helt okej! Idag så spelade div ett laget hemmaderby mot Örebro. Tyvärr så torskade vi med 1-3 men what to do. Tyvärr kunde jag inte bidra så jättemycket med tanke på ryggen, men det gick väl helt okej. Fick höra en sak som fick mig att växa några centimeter till. LÄS: Jag har VÄXT! ;) Min familj var här ifrån lördag- söndag. Även min bror och det var nog helgens höjdpunkt. Saknar dem såå..:( Nu ligger jag hemma framför tvn och försöker kurera mig ifrån ryggskott och öm axel. Axeln vart rätt trött idag. Och imorgon har jag endast en lektion sen blire plugga resten av dagen. Mys hemma hos hoik också klockan fem vilket jag måste komma ihåg. Ska ge julklapp ;) Nu tänkte jag sova snart, tro´t eller ej. Ska jag ta ledigheten till en ny nivå. Inge volleyboll på tolv dagar. Tillfriskna!!!! Ha en skön sista vecka i skolan babies, själv åker jag hem på tisdag. WOHO Puss och kram, hjärtebarn. godnatt Frankie

12-12-12

Känner att jag också måste blogga ett litet kort inlägg under denna historiska dag så varför inte någon minut i tolv??
Idag i skolan var det chill. Film på engelskan och sen hade vi skola utan gränser möte då vi körde judo. Det var roligt och det var väl en slags försmak på fredagens morgonträning.
Sen efter skolan for jag in till Marieberg med Tess och Erika och jag inhandlade de sista julklapparna. Skööönt! Sen på kvällen vart det kinamat till en film och nu ska jag väl ta och sova.
En riktigt speciell dag. Frågan om jordens undergång återstår. LOL!
Nu ska jag sova.
Puss och kram
Godnatt
Frankie
 

Skåne

påväg ner till Skåne, närmare sagt Svedala, för art spela match imorgon. Ska bli kul och se hur de går. ha en bra helg och heja på oss via livescore!
kram
Frankie


trerättersmiddag

sitter på trerättersmiddag med mina fina! mums :)





sällskapssjuk och pratsugen

jag har funderat lite grann. Jag har haft en riktigt bra lyssnar-kompis i hela mitt liv. Hon och jag var bästisar i nästan 9 år vilket är en sjukt lång tid, och vi pratade om precis allting. Sen brast det och jag har aldrig hittat en sån bra lyssnar-kompis igen vilket suger. Jag är faktiskt lite ledsen över det. Jag har så mycket som jag skulle vilja diskutera och prata om, så mycket jag vill berätta. Sånt här får mig att känna mig lite utanför, så det är tur att jag har mamma och pappa som stöttar och lyssnar så gott det går och farmor likaså. Jag är riktigt less och vill verkligen inte gå till en kurator igen. Jag vill verkligen lätta på hjärtat men har liksom ingen som jag kan anförtro mig åt. Därför vill jag råda er som har en bra vän på det sättet att hålla kvar den personen så hårt som ni bara kan. Jag har bra vänner, inga som jag skulle vilja byta bort, men jag önskar att jag hade en sån där bra lyssnar-kompis igen. Det skulle vara en fin julklapp må jag säga.
Ett litet blogginlägg från hjärtat. Läste ni hit så lär ni antingen ha riktigt tråkigt eller så kanske ni bryr er lite grann.
Oavsett så får ni ha en mysig torsdag, själv så ska jag hem och mysa ner mig under täcket till en film och sova ut imorgon.
puss och kram
godnatt
Frankie

Marieberg någon?

åhh jag blir så less. När jag äntligen är ledig och vill åka någonstans så bangar alla andra ur. Inte nog med att jag inte kan gå på studentfesten ikväll utan jag får även sitta forever alone hemma imorgon och plugga aset av mig. SKIT OCKSå. Jag har ingen bil här så mina vänner bangar så fort jag svarar att vi måste ta bussen dit. Visst att vi måste byta men det ska bli solsken och baraen gnutta blåst, så VAD ÄR PROBLEMET!? lata individer. Slutar antingen med att jag åker själv eller att jag stannar hemma. Jag ska sluta ställa upp för människor när jag inte har tid, de ställer aldrig upp för mig.
Fan jag måste införskaffa julklappar....
aja vi höres!
kram
Franke

Önskar att jag var smal..


kyla!

Idag började jag kvart i tre då jag inte hade någon engelska imorse. SKÖNT! Efter skolan ska jag plugga aset av mig, mysa med ljus och kanske en och en annan cider som jag inte brukar. Lyxa till det lite för en gångs skull :)





ha en mysig lillördag allihopa!
kram
Frankie

volleybollrus

I måndags så spelade vi semifinal i ligacupen hemma mot Gislaved. And guess what? FRANKIE fick spela hela matchen. Britney borta, Freja borta, Kaisa borta pch hoiken sjuk. åtta spelare och jag var en av dem. sjuuuukt kul! Inte att det var spelare borta såklart, utan att jag fick chansen. Gjorde mitt (näst)bästa tycker jag och sju poäng gjorde jag. Tråkigt nog så kommer de inte räknas i tabellen men de räknas för mig. Hoppas jag verkligen får fler chanser nu. Fick dock spela center efter att ha tränat som spiker hela.säsongen, så det gick rätt bra ändå.
Önska oss lycka till i ligacupsfinalen!
kram Frankie #15




Nora och första advent

Förlust igår med 3-1 mot Katrineholm, riktig skitmatch. Så idag flydde jag, farmor och farfar till Nora där vi blev bjudna på mat och kaffe av en av farfars gamla bekanta. mysigt värre! nu ska jag hem och fixa lite sen ska jag se handboll med laget. kul :) kom dit vettja, det roligaste händer i pausen, hihi.
glad advent!
kram
Frankie




sacomässan 2012

Idag åkte ett trettiotal sistaårselever från Linde till Stockholm och gick på sacomässan. Jag förstår inte hur de tror att detta ska göra en person smartare när jag endast blir helt snurrig av all information?! Jag fick iallafall höra mycket intressanta seminarier och prata med de olika högskolor som jag tänkt mig. För det mesta gick jag runt i kategorin "Utland" hela dagen, hehe.
Det bästa med dagen var ändå att träffa Lisa och Bella ifrån min gamla högstadieklass, saknar dem något så otroligt!! De ska nog komma och hälsa på i vår, längtar redan!
nu måste jag sova. Match mot Katrineholm imorgon, sova sova tagga tagga!
kram
Frankie



RSS 2.0