dubbelvinst och mvp!

Vad skulle jag ha gjort utan Tessan igår kväll? hon är ju bra awesome! såg på och myste hela kvällen, och idag så sov jag till elva. skönt.
Dagens division ett match gick bra, vinst med 3-1 mot Linköping. Jag fick även pris för bäste spelare, trots att jag personligen kan tycka att jag gjorde alldeles för många misstag för att förtjäna det, men kul var det iallafall. Jag är väldigt blygsam när det gäller att ta emot komplimanger, det vet ju ni som känner mig lite bättre. Men det värmer ändå inombords ska ni veta!
Imorgon börjar min praktik på hotellet, och på onsdag är det gymnasiefest så vi får se om jag går. beror på vart förfesten är någonstans!
nu ska jag mysa ner mig med min fina. äta glass och se beck. myspys.
puss och godnatt!
Frankie

Gislaved borta!

idag så for laget ner till Gislaved och spelade match. vinst med 1-3 efter underläge efter första set. gött!
ikväll blir det nog lugnt för mig, vill till Örebro men har match imorgon så är inte taggad alls.
matchen är imorgon klockan 14 så för er som vill och kan så tycker jag att ni ska ta er ner till hallen. Skulle vara skoj att få en bra publik!
nej nu ska jag spara på batteriet i mobilen tills vi är hemma. skriver antingen nå mer ikväll annars så hörs vi imorgon.

puss och kram!
Frankie

Wednesdays suck

Idag hade jag två lektioner som vanligt och däremellan så satt jag och skrev på min bok i biblioteket under håltimmen. Värdelöst. Efter skolan gick jag hem, åt lite snacks och snart ska jag laga mat åt tre personer. Kotletter och gratäng, gott!! Blir en tråkig hemmakväll med plugg för mig idag. Blä. Sorry för det väldigt tråkiga inlägget, jag ska bättra mig. Mycket volley i helgen, så försöker mig på något bättre då! Ha en mysig onsdag, det ska jag ha. Kram Frankie

tisdagen den 16/10

hej hopp! dagen började med morgonträning som vanligt, sen satte jag mig i. biblioteket och skrev hälften av kapitel ett i min bok som jag har som projektarbete. sen bowlade jag med Skola utan gränser- gänget. kul! träningen gick helt okej. Inte den bästa och inte den sämsta.
pratade med farmor i telefonen efteråt i 40 min sen ringde jag min mor och pratade ytterligare i en timme, så nu ska jag se klart HOUSE innan jag somnar. Börjar tolv imorgon, hell yeah.

Godnatt allihopa!
kram,
Frankie

monday

Idag var en bra dag. Lektion mellan 12.10-13.05 sen skrev jag klart alla engelskauppgifter, rätt duktig faktiskt. Träningen kändes bra trots att min axel fortfarande var trött efter gårdagen. Det här med matcher med division ett kanske kommer att bidra en hel del ändå? Imorgon är det morgonträning sen har jag ledigt, så det blir bara plugg och plugg för min del. Ska se film på gårdagens match först bara och sen ska jag försöka hinna förbi hotellet. Annars blire en lugn dag. Vi får se vad som händer. Något mer kanske dyker upp.
Ha en fortsatt bra vecka allihopa!
Kram
Frankie

Just chillin'

köpte en massa gott till veckan och även till kvällen så nu ligger jag och min rumskompis Olivia och ser på kvällens film "All about Steve", rolig och helt okej. Imorgon har jag bara en lektion mellan 12.10-13.05 vilket är jätteskönt. Sovmorgon!
Hoppas ni alla har haft en bra helg. Det har iallafall jag haft.
puss på er alla
kram Frankie

Division 1

Hej hopp ! Idag åkte jag med division 1:laget till Mariestad och spelade första matchen. Tyvärr förlorade vi med 2-3. Rätt tråkigt med tanke på att vi (främst jag) gjorde så många misstag i sista set så vi gav dem många poäng. Men jag är rätt nöjd ändå. Åkte hem med nya erfarenheter, skratt och jag slog mitt personliga rekord och gjorde totalt 28 poäng (20 var det gamla mot Falköping i allsvenskan för två år sen) och en effektivitet på .300, kul! Nu ska jag och min rumskompis gå och handla något att dricka och sen blir det solsidan och film, mysigt. Och just det! HEJAR PÅ TIERPS HERRAR IKVÄLL. Ta ner Falköping på jorden! ;) Kram Frankie

söndagen 14/10

hej allihopa!
första "riktiga" inlägget nu då. Igår spelade vi match mot Sollentuna på hemmaplan och lika som i onsdags så vann vi med 3-0. Tre nya härliga poäng i serien. Kul!
Jag har fått några frågor som jag skulle besvara:
VARFÖR SATT DU MED COACHERNA PÅ MATCHERNA?
Jo, för att i våran trupp är vi 13 men ett lag får bara ha 12 som är inskrivna i protokollet som spelare.
HUR KÄNNS DET ATT HA FLYTTAT?
Det känns bra och samtidigt väldigt lärorikt. Jag har lärt mig mycket nytt som de hemifrån fortfarande får gjorda av sina föräldrar. Det känns bra för att jag längtar inte hem lika ofta som jag gjorde förra året vilket hjälper mig enormt. mycket är tack vare mina lagkamrater.
VEM SAKNAR DU MEST HEMIFRÅN AV DINA VÄNNER/DIN FAMILJ?
Självklart saknar jag hela min familj hela tiden, men eftersom jag får träffa mamma och pappa varje hemmamatch så skulle jag väl svara farmor och min bror. saknar att ha någon att jävlas med. av mina vänner så är det väl ingen speciell så, men om jag skulle svara så är det väl grabbarna grus, chenny/skinny och flis.
HUR GÅR VOLLEYBOLLEN?
Den går väl bra. Kämpar på och står i. Många matcher iår och mycket resande vilket är superkul. Varit i Frankrike bland annat och om ca en månad så far laget till Belgien. Kul!
HAR DU FORTFARANDE ONT I AXELN?
Ja, fast smärtan är hanteringsbar nu.
NÄR KOMMER DU HEM TILL TIERP NÄSTA GÅNG?
Ja om några hemifrån erbjuder något roligt på alla helgona helgen vecka 44 så kommer jag hem då. Annars åker jag till Göteborg istället och kommer inte hem förräns vid jul.

Jag tror det var alla frågorna, ställ gärna fler!
kram
Frankie

välkommen!

Lite mer seriöst, lättare och förhoppningsvis mer kommentar-vänlig blogg. Hoppas ni kommer att läsa den och kommentera vad ni även vill veta mer om. Mycket funderingar och mycket volleybollprat denna gång och jag lovar att till skillnad från den förra bloggen så kommer jag nu vara 100% ärlig och stå för det. Vilket få personer som bloggar är.
Så let me know what you want Me to write!

RSS 2.0