En onsdag i januari

Nyss pluggat klart ryskan, usch det blir för sent med mat nu. Men men, har ju sagt att jag ska sköta mig på den fronten, så blir att ställa sig i köket nu. En grej som jag kan dela med mig av här på bloggen är att jag gått ner -1.7kg, A-W-E-S-O-M-E. Bara ca sex kvar nu! Annars då? Jodå det rullar på. Plugget är väl segt som vanligt men jag överlever. Har så mycket "Student"planering i huvudet så hinner liksom inte bry mig att det är jobbigt. Fatta att jag bara har fem månader kvar i skolan?! SICK. Och idag fick jag ett mejl om att min mössa och hoodie är påväg hem till mig.. YEY! Nu måååste jag äta, sen börjar "Mia på Grötö" som jag hade tänkt att se. Vi får höras vidare! puss och kram Frankie

Team-isar

En lagbild ifrån förra året som aldrig lades upp någonstans. Haha underbar bild! SM GUUUULD SM GUUULD SM GUUUUUUULD! :D
 
 

Ny vändning

Åhhh! Jag är faktiskt rätt awesome när jag tänker efter. Nu har jag börjat äta ordentligt så nu hoppas jag att förbränningen ska börja värka så jag blir av med fettet. Usch vad less man blir när man kollar sig i spegeln och ser endast fett? Nu ska det bli ändring! Har lagt till två träningspass i veckan så nu blir det jobba av.

Andra tankar mjoo, jag sköter skolan mycket bättre, jag känner mig piggare, äter mellis, sparar pengar.... livet rullar på rätt så bra nu!
 
Fler tankar för er som har bloggar jag följer, just nu följer jag tre riktiga pessimister. Klagar på allt och alla, svär och hoppas folk ska dö osv. Brudar och pojkar, ta tag i problemen istället för att skriva ut det för allmänheten. Jag vill läsa bloggar av glada människor! :)
 
Sist men inte minst saknar förra årets sm guld-firande! Sjukt stort och roligt. Hoppas på samma visa iår igen, jag är riktigt taggad inför slutspelet. Det kommer att bli awesoooome!
volleyboll och emelie, finfina glädjeämnen. LOVE
 
Hoppas ni har en bra dag, min ska bli ännu bättre. I med mer energi i min tjockismage, för här ska det gymmas!
puss och kram skumbanan
Frankie 
 
 
 

Movie making

har suttit i redigeringsrummet nu i ca fyra timmar, klar med videon iaf så ska skicka den till olika tränare. Spännande! Dock så har jag inte fått i mig något krubb, så ska kila hem och fixa det snart. Möte klockan fem och sen har vi träning i gymmet halv sju. Efter det så är det match för handbollherrarna om vi i laget troligen ska se. Så fullspäckad dag :)
ska väl läsa igenom lite filosofi och sånt innan imorgon, får se om jag hinner. En myskväll skulle behöva just nu säger jag bara, och än är det bara tisdag. Lululululululu.. drömmer mig bort nu, ska bli väldigt roligt och skönt!
Hörs kanske lite senare, är ju inte världsbäst när det gäller att blogga ;)
Hejssvejs
Frankie

miss u baby!


nytt påväg!












when life is rough, remember that you were the strongest sperm

Dagen hade många upp-och nergångar idag. Dock så är väl det viktigaste att den avslutade okej. Gjorde en bra fysträning trots försening och en helt okej bollträning (från mitt perspektiv). Skickade efter lite mer kläder idag. A W E S O M E ! Lägger upp lite bilder så ni får se sen! imorgon har jag ingen morgonträning utan ska plugga... fett nice (: jag hoppas ni hade en bra dag, hörs imorgon! kram

tankar och annan blaska...

det värsta med tankar är att de sällan kommer en och en, utan att de så gärna vill komma flera samtidigt vilket gör att man blir sjukt yr. minnen, funderingar, planer, drömmar och förhoppningar.
precis som känslor ibland. Jag har en tendens att ofta känna flera känslor samtidigt. Ilska, frustration, glädje, sorg, trötthet, rädsla...

Just nu är jag riktigt irriterad.. den senaste veckan har varit riktigt hemsk och jag blir förbannad bara när jag tänker på det.
Jag tänker inte gå in på det så mycket eller nämna några namn men jag ville bara få ut detta ur mig. Jag ställer ofta upp, bryr mig om, uppskattar och skrattar med de människor som jag umgås med ca tio timmar i veckan, men det känns verkligen att jag inte får något tillbaka och jag börjar tappa självförtroendet lite granna. Slutet av förra veckan var de värsta som jag upplevt dessa två år. Jag gnäller, röjer, skriker, surar eller stör inte så värst mycket för eller till någon annan, men de dagarna blev jag verkligen behandlad som skit. Jag blev utsatt för petitesser, gnäll, tjat och annan skit hela tiden av människor som aldrig brukar säga så till mig annars.
Under samtal som vi höll med varandra tidigare under säsongen så berättade jag hur man skulle bete sig runt mig för att jag skulle kunna fungera och vad man inte skulle göra mot mig och tydligen så har folk börjat använda det där sistnämnda nu.. jag blir både ledsen och besviken. Jag har inte gjort något eller någon illa, och om jag har så får folk faktiskt ta sig i kragen och säga det, inte trycka ner mig. Det funkar inte...
Men nu i början av veckan så har jag faktiskt gjort bra ifrån mig på träningarna och jag börjar växa lite igen. Nu ska jag själv ta mig i kragen, förlora de där kilona och leva livet igen.
Alla har sina upp och ner gångar, vissa har bara fler av det ena. life's. a bitch satt säga ;)
sov gott alla glada!
kram
Frankie

New in




Gameday!

funderar på att börja skriva om lite annat än endast volleyboll, ingen spelare är utan ett liv right? dock är inte mitt så speciellt men det kan vara skönt att skriva av sig ibland och det tycker nog de allra flesta bloggare. ni får gärna kommentera om det äe något, jag tror jag bloggar om det allra mesta :) Match mot Sollentuna idag iallafall, 14.30 i Arena Satelliten. Kul att vara på någorlunda hemmaplan, mina kära kommer vara där (: kul! favoriterna! Btw, mina ben är så täääääärda efter tre timmars träningar hela veckan! stolt tjej :) som sagt, ska börja blogga om mer och mycket oftare :) hör av er! puss Frankie

GP BRONS PEOPLE!

Vann brons i helgens Grand Prix. Wunderful!
 
 
Nästa match är borta mot Sollentuna i Satelliten kl. 14.30, bethere if you can! I will ;)
Puss och kram
Frankie

Nya året 2013!

Året 2012 var väl en och en annan femma huh? 
Började året med att fylla 18 år, helt sjukt. Krogendebut och allt det där. Lite senare så tog laget SM guld. Det var inte så pjåkigt heller, och jag tackar gudarna att jag hann fylla arton för firande som pågår i 5/7 dagar är inte bra för kroppen. Hahah!
Sommaren var helt okej. Hade tre sommarjobb vilket var helt okej. Drog en europaresa med bilen med min familje. Polen-Tjeckien-Tyskland-Danmark-Sverige vart rutten och jag lärde mig lite om varje land vilket var intressant. 
Säsongen 2012/2013 började i augusti. For till Frankrike med laget under försäsongen en helg, spelat europacupen. Åkte hem för första gången under säsongen på höstlovet ett helg och hade galen fest mä grabbarna. Minst sagt. Fick mitt längsta jullov någonsin sen jag börjadesatsa på volleybollen vilket är ca 4 år så det var skönt. Åkte hem, firade julafton som var en av de bättre. Festade med gamla lagkompisar på juldagen vilket varriktigt kul. Avslutade året med att fira nyårsafton nykter och agerade fyllechaffis åt mina föräldrar. Helt okej det med. 
 
 
Sååå året 2013.. jag har en del förväntningar som jag hoppas kommer att levas upp till. Jag önskar flera saker också som jag hoppas kommer att uppfyllas och jag har saker som jag vill ska göras innan sommaren. 
Sedan det bästa av allt, STUDENTEN. Japp, iår tar jag studenten. Det vändas dock ingen studentkryssning för mig och det svider lite grann. Men ärligt talat så har jag tydligen större svin till vänner än vad jag först trodde. Iår tänker jag bli med stake (nej jag ska inte göra en könstransplantation haha) och våga mer. De som känner mig och som jag pratat med vet vad jag menar. Jag vill verkligen satsa nu, 110% !
Så jag får helt enkelt köra på och få se vad som händer. Men först, min 19:e födelsedag coming up!
 Kram på er alla och jag önskar er ett händelserikt och roligt 2013!
 
Frankie

RSS 2.0