Jag älskar mitt lag.


when life gives you lemons, make lemonade

Efter gårdagens händelse så har jag bestämt mig för en massa saker. Jag har även påbörjat min "Things to do before you die"- lista. Från och med ska jag bli tuffare, helt klart. Efter igår ska jag förändras. Ny Frankie på g!
Jag önskar att det inte hade hänt, men det finns inget annat än att se det positiva i varje situation. Nu, plugg-time!

motgångar är till för att kämpas

dagens resultat borta mot Hylte/Halmstad slutade i förlust med 1-3.

Jag har alltid försökt att hålla humöret uppe hela säsongen, men idag brast det. Jag är jätteglad för Britney's skull som hoppade in som spiker och gjorde ett riktigt bra jobb i både servemottagning och anfall, och även Ali som gjorde ett par riktigt snygga block och anfall.
Men ändå så snurrat tankarna. Om tom en passare får gå före i kön om speltid på spikerpositionen, hur bra är jag egentligen? är det min teknik? Anfall? Block? Hur ska jag någonsin få någon erfarenhet på plan? Just nu känns det rätt hopplöst.
En sak som var rätt jobbigt psykiskt var när en lagkamrat ilsket kommenterade: "Jag har fått hoppat in och spelat minst en g mg varje match, får jag inte det idag ska jag prata med honom"
Då tänkte jag såhär: tänk på mig, jag följer med ända ner till skåne med vetskapen att jag inte ska få spela?''
Idag fick jag bekräftat att jag inte bara behöver tävla mot fyra spikers, utan jag måste tävla mot alla, eftersom till och med en passare får spela istället.
Detta tar på psyket, och mitt skolarbete! Snart måste jag nog välja. Jag börjar ledsna lite nu faktiskt. Men missförstå inte, jag älskar volleyboll så den kan jag inte ledsna på!
Och jag tänker inte be om ursäkt till någon för detta inlägg. Det är såhär jag känner och det var skönt att få lätta på hjärtat.

hotellfrukost sen powernap innan match!




snygg parkering i öret igår haha




brist

hej!
Jag har slut på idéer vad jag ska skriva om (det blir så tjatigt hela tiden) så släng in en kommentar är ni så snälla!

twilight

nu har jag och sex stycken från laget varit och sett sista twilight, och vad ska man säga? säg de inte mer än att jag blir lika besviken varje gång över såna slut.
dessutom så delade en av de anställda ut posters ifrån filmen, tre stycken, innan filmen började. Jag är fortfarande sur för jag trodde inte att jag skulle ha en chans emot alla i salongen men det hade jag haft för ingen ville ha den tredje. precis innan jag ska räcka upp handen så gör Sara det först och får det. Satan. Och gissa vem som var på bilden?! JACOB!! Fml....
nu ska jag sörja mina hundratio kronor hemma i lugn och ro sen imorgon far vi till Hylte/Halmstad för match på söndag. tagga tagga!
kom gärna och kolla på den i Halmstad om ni råkar åka förbi!
godnatt
kram
Frankie

Tänk på vad du säger innan du säger vad du tänker

Hejhej!
Fredag idag, yess!
Började med ett morgonpass där vi gjorde två övningar som vi inte gjort förut vilket var kul. Tog fram kämpen i oss alla!
Efter det så hade jag engelska och matte. Alla rätt på ett spontant matteprov, woop woop. Jag är bäst.
Näturkunskap sen i en och en halv timme. Pratade om alkolhol och dess konsekvenser och även om hur man destillerar och tillverkar sprit. Haha, första intressanta naturkunskapslektionen.
Nu ska jag snart fara iväg på träning, och sen ikväll blir det bio med laget. Vi ska självklart se den berömda: Twilight!
Bloggar kanske lite senare.
Kram på er
Frankie

I will wait for you


Farsdag

Idag så har jag legat i sängen hela dagen med smärtor i magen. Vet inte vad som är fel. Kanske för att jag inte ätit ordentligt men det är rätt svårt när det gör ont. Men men.. Ska snart försöka ta mig till ICA och storhandla. Sen ska jag gräva ner mig i en del plugg. Har blivit beroende av serier igen så det lär väl bli det som jag tillägnar mig åt reste av kvällen. Oj just fan, det är ju solsidan ikväll!
Och förresten, ett stort grattis till min älskade pappa på farsdag idag. Love you!
 

Update

så vad har hänt? mjo i söndags spelade jag först volleyboll i tre timmar med gamla gänget. oj så kul det var! träffade pumorna Blom igen och det var riktigt kul, så jag saknar dem.
Efteråt så kollade jag på herrmatchen med Elle (en annan brud jag saknar något så otroligt!) där Tierp spelade mot Sollentuna. Säger inte att det var vackert men de vann iallafall med 3-2 efter lite svajigt spel. Helt okej.
En annan sak lär väl nämnas ändå, eller hur Elle? PLASK I TROSAN!!!! Åh gud jag dör, snyggaste hittills. Kär på en sekund. ojojoj!
I måndags så träffade jag ytterligare en brud jag saknat som varit i Kina nu i fem veckor, tur att vi hann ses dude, kom hit snart babe <3
I onsdags så var det bortaderby mot Örebro där vi vann med 3-1, helt okej! Roligt var ju att våra supportar var dubbelt så många än Örebros. De åkte dit med en gammal engelsk dubbeldäckare. haha!
Idag så spelade vi match mot först Ljungby där vi vann med 3-1 på hemmaplan sen efteråt så spelade jag match med division ett-laget där vi förlorade med 3-0, sög gjorde vi men dem var helt okej bra.
Har nyss varit hos Erika med Tess och sett twilight, längtar tills sista kommer ut!!
nu ska jag se lite vampire dairies, see ya!
kram
Frankie

full och glad kexchokla'

Gårdagen började perfekt då jag, min bror och min mamma åkte till stan och shoppade loss. Fick med mig såå mycket grejer hem så nu är jag nöjd. Ett par fleecetights inför vintern, en rouge, pensel till ögonskuggan, ögonfransböjare, en svart topp, ett halsband, ringar och sen köpte mamma mig ett par lite festligare shorts. Dem var så sjukt snygga, ska nog ha dem på nyår. Hell yeah för partypinglor! haha ;)
Sen åkte vi även och träffade mormor, mys!
Åkte hem och började klä mig inför kvällen och sen korkade vi upp. Spelade beerpong och visade killarna hur man spelade med "the american rules", haha. Och det var svinkul och jag kände hur mycket jag saknar dessa grabbar.
Resten av kvällen är historia och jag får helt enkelt försöka minnas de roliga stunder som fanns där under kvällen.
Nu ska jag snart klä mig för middag med ett gäng vi brukar umgås med. Roligt roligt. Resten av kvällen är ett mysterium! :)
Ha en rolig lördag!
kram
Frankie

hejhej

hänger i Valbo med bror och mamsen, kör runt dem lite och leker chaufför. hörs sen!
kram
Frankie

den senaste veckan!

sorry jag har varit utan Internet den senaste veckan. har dock inte hänt så mycket. I lördags så festade vi loss i klubblokalen. Själv så var jag utklädd till Kat Von D, helt okej! lite sprayfärg och fejktatueringar då löste sig det hela. Resten av festen stannar där i lokalen, för mer tänker jag inte säga ;)
I tisdags kom farmor och hälsade på, i onsdags så slingade jag håret lite ljusare innan matchen mot Örebro som vi vann med 3-1 och igår så åkte jag och farmor och shoppade i örebro. Det är typ så mitt lov har sett ut hittills. Åkte hem till Tierp och träffade pojkarna igår sen sov jag hos farmor. roligt roligt!

RSS 2.0